Club Regatta Gyerek Klub – a legifjabb hajóskapitányok rejtekhelye

Kedves Szülő!

Kalandos utazásra hívjuk gyermekeit. Olyan helyre, ahol tökéletesen el tudnak merülni a hajós világ titkaiban. A Club Regattát ugyanis úgy alakítottuk ki, hogy a legkisebb hajóskapitányok is megtalálják mindazt az élményt, amit csak egy izgalmas utazás adhat.

Milyen érdekességekkel várjuk a kicsiket és a nagyokat?

Egy biztos, a Club Regattában unatkozni nem lehet. Különleges hajós könyveket, kifestőket és igazi, hajós játékokat gyűjtöttünk össze, amik között minden kapitány megtalálja a neki való szórakozást. A játékteret és az olvasókuckót mesébe illő hajós tárgyak díszítik, ami önmagában is leköti a gyerekek figyelmét, így Ön is sokkal nyugodtabban üdülhet.

Mitől lesz gyermekének még nagyobb élmény a nyaralás? Attól, hogy…

  • Ön bármikor használhatja a mikrót, hogy az otthoni kakaó íze ne hiányozzon gyermekének egyetlen napig sem
  • Az apró legénységet várja a kiságy, ágynemű, etetőszék, magasító, műanyag evőeszközkészlet.
  • tudjuk, hogy a gyerekeknek különleges kívánságai vannak, ha a reggeliről van szó, ezért legyen a kérés bundás kenyér vagy tejbegríz, mi szeretettel elkészítjük
  • a “kabinokat” és az udvart is úgy terveztük, hogy az örökmozgók is biztonságban legyenek
  • Balatonlellén a kiskapitányokat egész nyáron várja a déli part egyik legnépszerűbb gyerekparadicsoma, a Holiday Park, ahol pompás játékok és csúszdák garantálják a felhőtlen szórakozást
  • gyermeke olyan helyen lubickolhat (ráadásul ingyen), ami tökéletes mása egy tengerpartnak, de itt cápákkal vagy tengeri szörnyekkel legfeljebb a fantáziájában találkozhat. A strandot borító pihe-puha homokból a legmagasabb várat lehet építeni. A víz sekély és az élményfürdő gyerekmedencéit is pontosan az ő igényeire szabták. Nem véletlen, hogy a lellei strand nemrég díjat is kapott.

Mi az a Club Regatta Gyerek Klub?

Valójában ez a gyerekek titka, akik színes világuknak köszönhetően hajóskapitánnyá, matrózzá vagy épp kalózzá tudnak válni hosszabb, rövidebb időre. Mi ehhez csak a lehetőséget és az eszközöket adjuk, hogy az élmény még teljesebb legyen. Például az év során ellátjuk őket izgalmas hajós fejtörőkkel, rejtvényekkel vagy épp kifestőkkel és számtalan titkos hajós legendával. Sőt, a legszerencsésebb kiskapitányok értékes nyereményekkel gazdagodhatnak.

Ki lehet Club Regatta Gyerek Klubtag?

A Gyerek Klubhoz bármelyik csemete csatlakozhat, aki eljön hozzánk. A belépés és a tagság természetesen ingyenes. Sőt, mi adunk azonnali ajándékot, mintegy fedélzeti üdvözlésként, hiszen örülünk, ha minél többen evezhetünk egy csónakban.

Szeretettel várjuk az Ön kiskapitányát/kapitányait is a Club Regatta Gyerek Klubban! Ha kérdése van, bátran keressen fel bennünket a 06-30-363-8754 telefonszámon!

A fenti szöveg olvashatóan is a Manhertz Családtól és 3 apródjától:

"Nagyon jól éreztük magunkat a Regatta fedélzetén az elegáns kabinokban és a bőséges reggelinél sikerült erőt meríteni a kalandokhoz. Köszönjük. "

Manhertz Család - Pilisvörösvár

Minden hónap 1. napján kisorsol egy szerencsést, akit vendégül lát egy kalandos hétvégére egész családjával együtt Magyarország egyetlen szárazföldi „hajóján”, a Club Regatta Minihotel kalóz-birodalmában.

A legközelebbi sorsolás időpontja:
2018. február 01.

A névre szóló nyereményhétvége bármikor beváltható a sorsolást követő 1 éven belül. A nyertest e-mailben értesítjük.

A kalandos hétvégére mindenki esélyes, aki kitölti az alábbi űrlapot:

Vezetéknév:
Keresztnév:
Postacím - ahova a nyereményét postázhatjuk:
(irányítószám, település, utca, házszám)

E-mail cím: