Rólunk

A Club Regatta születése

Üdv a fedélzeten, kedves Felfedező!

Szeretné megtudni, mi szél hozta ezt a szárazföldi hajós paradicsomot? Ha már legalább annyira furdalja a kíváncsiság, mint a hajókat a zátony, elmesélem Önnek a Club Regatta születését.

Az egész egy szenvedéllyel indult. Kiskoromban varázsolt el először a hajós világ, és ahogy a legtöbb gyerek egy kalandos legenda hallatán, én is szívesen éltem bele magam a nagy kapitányok, kalózok szerepébe. Arra gondoltam, miért ne lehetne ugyanezt az élményt akár felnőttként is átélni. És ekkor jött a felfedezés. Miért ne lehetne időnként egy különleges világba utazni? Kiszakadni a hétköznapok forgatagából. ugyan, ki ne szeretne igazán kikapcsolódni?

Néhány éve ezért már nem csak kalózkodom a hajós álmokban, hanem letettem egy hajós vizsgát. Azóta szívesen szállok vízre, élvezetem a fodros hullámokat, megnyugtatnak a magas vitorlák.

Kis családommal imádjuk a Balatont, és úgy gondoltam, miért eveznénk idegen vizekre, amikor itt van nekünk ez a gyönyörű, magyar tenger. És mivel a személytelen, hatalmas szállodák helyett, mindig is az igényes és családias fészkek mellett horgonyoztunk le, elhatároztam, hogy létrehozok egy barátságos szárazföldi hajót, ahol a legkisebb matrózoktól a legnagyobb kapitányokig bárki igazi, kalandos utazója lehet ennek a csodálatos, hajós világnak.

Bízom benne, hogy hamarosan Önt is üdvözölhetem személyesen a Club Regatta fedélzetén, és részese lesz ennek a szenvedélynek. Akit ugyanis egyszer megfúj a hajós világ szele, egy életre rabjává válik.


Baráti üdvözlettel a fedélzetről:

Jagodics Tamás

Minden hónap 1. napján kisorsol egy szerencsést, akit vendégül lát egy kalandos hétvégére egész családjával együtt Magyarország egyetlen szárazföldi „hajóján”, a Club Regatta Minihotel kalóz-birodalmában.

A legközelebbi sorsolás időpontja:
2018. február 01.

A névre szóló nyereményhétvége bármikor beváltható a sorsolást követő 1 éven belül. A nyertest e-mailben értesítjük.

A kalandos hétvégére mindenki esélyes, aki kitölti az alábbi űrlapot:

Vezetéknév:
Keresztnév:
Postacím - ahova a nyereményét postázhatjuk:
(irányítószám, település, utca, házszám)

E-mail cím:

"Nagyon-nagyon szuper volt minden, biztos, hogy vissza fogunk jönni, ha lett volna hely, akkor már a következő hétvégét is itt töltöttük volna."

Decsi Péter
2009.08.16-19.

"Jól éreztük magunkat. Családias a környezet, a reggeli fenséges, a személyzet kitűnő."

Tóth Renáta
2009.08.11-18.